Idee de weekend – activități pentru sfârșitul de săptămână. Când, unde și ce putem face.

Urnele de vot vor fi deschise de la ora 07:00 pentru ca toată lumea să poată trece să pună ștampila. Totul se poate face până la orele 21:00. Nu uitați buletinul acasă, esențial pentru a putea vota (dar și pentru a pune pe Facebook poză cu spatele acestuia dupa ce votăm)!

Piesele de teatru pot fi o variantă pentru timpul liber din acest sfârșit de săptămână, mai ales având în vedere vremea. Festivalul „Leonard” ne delectează cu clasicul „Carmen” de Georges Bizet sâmbătă, pe 23 noiembrie. Regia aparţinei Andei Tăbăcaru-Hogea, regizoare de teatru şi de operă din Bucureşti, care a lucrat câţiva ani şi la Galaţi. La Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, tot sâmbătă, se joacă „Îmblânzirea scorpiei” în regia lui Ion Sapdaru, cu Oana Preda și Cristian Gheorghe în rolurile principale. Duminică la același teatru găsim piesa „Salba Dracului” în regia lui Alexandru Dabija. Cei mici pot viziona la Teatrul de Păpuși „Gulliver” „Castelul din Carpați” de la 10:30.

Pentru cei mai aventuroși, care nu vor să stea acasă, realitateadegalati.net recomanda două destinații accesibile gălățenilor, la puține ore distanță: Lepșa și Iași. Mai multe aici.

Duminică cei ce se încumetă să înfrunte frigul pot merge la meciul de Liga a 3-a de pe stadionul Siderurgistul de la ora 14. Joacă fotbal feminin FC Universitatea Galați cu CSM Pașcani.