Hocheiștii gălățeni, la o singură victorie de finala campionatului

Hocheiștii gălățeni se află la o singură victorie de finala Ligii Naționale, după ce s-au impus şi în cel de-al doilea meci disputat împotriva celor de la ACSH Gheorgheni.

Partida de luni seara, de pe Patinoarul „Dunărea” din Galaţi, a început, ca şi jocul de duminică, tot cu formaţia oaspete în prim-plan. Vorobiev şi Constantin au înscris spre finalul primei reprize, care s-a încheiat astfel cu un surprinzător 0-2.

Partea a doua a jocului a fost, ca şi duminică, momentul descătuşării gălăţenilor, care au încheiat repriza cu un sec 4-0 (la fel ca în primul meci!), prin golurile înscrise de Fefelov, Baskov, Zabludovski şi Mărcuş. Şi partea a treia a fost dominată de gazde, care s-au impus cu 3-1, prin reuşitele semnate de Rîbalko, Baskov şi Neznamov, golul oaspeţilor fiind înscris de Vorobiev.

Scor final: CSM Galaţi – ACSH Gheorgheni 7-3 (0-2, 4-0, 3-1). La general, gălăţenii conduc cu 2-0 şi mai au nevoie de un singur succes din cele trei meciuri care urmează pentru a se califica în finală. Următoarele două partide se vor disputa joi şi vineri, la Gheorgheni.

În cealaltă semifinală, SC Miercurea Ciuc a egalat scorul general, 1-1, după victoria cu 4-3 (după prelungiri) obţinută pe terenul Coronei Braşov.

Articolul precedentFurt de motorină dintr-o societate agricolă, cu sprijinul paznicului
Articolul următorCarte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră