Furt de motorină dintr-o asociație agricolă, cu sprijinul paznicului. Acesta, împreună cu un complice, sustrăsese aproape 700 de litri de combustibil. 

Pe 06 aprilie a.c., un pic după ora 1,00, în timp ce patrula pe D.J. 255, un echipaj al Secției 2 Poliție Rurală Smârdan a observat un autoturism ieșind pe poarta unei societăți agricole din comuna Rediu.

La vederea polițiștilor, conducătorul auto a demarat în trombă spre ieșirea din localitate.

Autospeciala poliției a pornit în urmărirea mașinii în cauză, găsind-o abandonată la periferia comunei Rediu. Lângă ea au găsit 26 de bidoane din material plastic pline cu motorină.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea respectivă, proprietarul autoturismului, un bărbat de 33 de ani și un altul de 52 de ani, paznicul societății agricole, ambii din comuna Rediu, ar fi sustras cantitatea de 665 litri de motorină, din rezervoarele aparținând societății, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.600 lei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de cei doi bărbați fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

 

Articolul precedentPatru șoferi, prinși în weekend la volan sub influența alcoolului
Articolul următorHocheiștii gălățeni, la o singură victorie de finala campionatului