Hocheiştii gălăţeni au urcat, practic, pe primul loc al clasamentului

Hocheiştii gălăţeni au urcat, practic, pe primul loc al clasamentului Ligii Naţionale, după victoria obţinută în meciul cu Steaua, disputat vineri seară, la Târgu Secuiesc.

Aşa cum era de aşteptat, dat fiind diferenţa mare de valoare dintre cele două echipe, şi ultima partidă din acest sezon contra steliştilor a fost la discreţia gălăţenilor. Elevii lui Vadim Şakraiciuk s-au impus, finalmente, cu scorul de 10-1 (2-1, 3-0, 5-0). Golurile formaţiei oaspete au fost înscrise de: Kiricenko 3, Neznamov 2, Baskov 2, Mărcuş, Berdilă şi Zagidulin.

În cele şase întâlniri CSM – Steaua disputate în acest sezon, gălăţenii s-au impus de fiecare dată, cu scorurile de 8-1, 9-3, 7-4, 9-1, 8-3 şi 10-1. Celor şase victorii din Liga Naţională li se adaugă un sucees în Cupa României, cu 13-3.

În urma acestui rezultat, CSM Galaţi a acumulat 75 de puncte în clasament şi a urcat pe locul al doilea. Pe primul loc, cu 76 de puncte, se află SC Miercurea Ciuc, însă echipa harghiteană urmează să piardă 3 puncte la finalul sezonului, din cauza neprezentării la unul dintre meciurile cu Corona. Astfel, în ierarhia reală a Ligii Naţionale, se poate spune că gruparea gălăţeană este liderul campionatului. Corona Braşov, cea de-a treia echipă cu şanse la prima poziţie, are 74 de puncte şi ocupă momentan locul al treilea.

Următoarele meciuri ale echipei gălăţene sunt programate pe 2 şi 3 martie, în deplasare, cu ACSH Gheorgheni. Cele două formaţii s-au întâlnit în actuala ediţie de trei ori, numai la Galaţi, gazdele obţinând victoria în toate partidele, cu 4-2, 4-3 şi 6-3. Gruparea harghiteană, aflată pe locul 4 în clasament, este viitoarea adversară în play-off a echipei care va încheia sezonul regulat pe primul loc.

Articolul precedentArestați în lipsă pentru că au împușcat un bărbat în plină stradă
Articolul următorAlexandrina Soare este noua antrenoare a echipei de handbal feminin CSM Galaţi