Hocheiştii gălăţeni au câştigat la Braşov şi atacă primul loc

Hocheiştii gălăţeni au câştigat la Braşov şi atacă primul loc la finalul sezonului regulat, care le va permite o semifinală mai lejeră.

Cel de-al cincilea meci Corona – CSM, disputat marţi seara la Braşov, a fost câştigat clar de gălăţeni, care s-au impus cu 6-3 (4-2, 1-1, 1-0). Învinşi după şuturile de penalitate cu o seară înainte, oaspeţii au început tare, hotărâţi să nu mai ajungă în prelungiri. Şi chiar dacă Gliga a deschis scorul pentru gazde în minutul 2, gălăţenii au întors scorul în mai puţin de 10 minute, iar până la pauză au luat două goluri avans. În debutul reprizei secunde, braşovenii au înscris pentru 3-4, dar a fost ultima lor reuşită în acest meci, în care gălăţenii au mai punctat de două ori până la final. Au marcat pentru CSM: Rîbalko (min. 6), Kiricenko (min. 11, 29 şi 49), Baskov (min. 16) şi Zagidulin (tot min. 16).

În urma acestei victorii, distanţa dintre CSM Galaţi şi Corona s-a redus la numai două puncte, în condiţiile în care gălăţenii au trei meciuri mai puţin disputate. Concret, braşovenii sunt lideri, cu 81 de puncte (33 de jocuri), fiind urmaţi de CSM Galaţi – 79 de puncte (30 de jocuri) şi SC Miercurea Ciuc – 77 de puncte (34 de jocuri). Pe locul al patrulea se află HC Gheorgheni – 54 de puncte (30 de jocuri), această echipă urmând să fie adversara în play-off a formaţiei care va încheia sezonul regulat pe primul loc.

Cel de-al şaselea şi ultimul meci din acest sezon dintre CSM şi Corona se va disputa la Galaţi, vineri, 15 martie, de la ora 18.30. O victorie în acest joc le-ar permite celor de la CSM să urce pe prima poziţie încă din această săptămână.

Articolul precedent(UPDATE) Poliţiştii l-au prins pe bărbatul bănuit că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani
Articolul următorCinci şoferi gălăţeni au fost prinşi beţi pe drumurile judeţului