Poliţiştii gălăţeni caută un bărbat bănuit că, marţi dimineaţă, a agresat sexual o fetiţă de 10 ani, în scara unui bloc din oraş.

Potrivit oamenilor legii, în timp ce mergea pe o stradă din municipiu, fetiţa a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în scara unui bloc de pe strada Brăilei, în zona Neacşu. Copila le-a spus imediat părinţilor despre cele întâmplate iar aceştia au sesizat poliţia.

Poliţiştii au făcut publică fotografia suspectului şi cer sprijinul gălăţenilor pentru a-l prinde. „Semnalmentele agresorului: vârsta 35-40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textil, de culoare maro şi pe cap purta un fes de culoare neagră”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE. Bărbatul a fost prins de poliţiştii din Brăila, pe străzile din oraşul vecin, la circa şapte ore de la agresiune. El a fost predat gălăţenilor, pentru a fi audiat.

Articolul precedentUn tânăr brăilean s-a îmbătat şi s-a răsturnat cu maşina la Berheci
Articolul următorHocheiştii gălăţeni au câştigat la Braşov şi atacă primul loc