Cinci şoferi gălăţeni au fost prinşi beţi pe drumurile judeţului

Cinci şoferi gălăţeni au fost prinşi beţi pe drumurile judeţului, la sfârșitul săptămânii trecute, după petrecerile de 8 şi 9 Martie.

Doi dintre aceştia au fost opriţi de poliţişti, pe 9 martie, pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Galați. Testați alcoolscopic, aceştia au prezentat concentrații de 0,52 mg/l, respectiv, 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un bărbat de 42 de ani a fost depistat în municipiul Tecuci, pe bulevardul Victoriei, în cazul acestuia aparatul etilotest indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influența alcoolului s-a dovedit a fi un conducător auto oprit în trafic pe DC 67, în satul Băltăreți, din comuna Cosmești. În urma testării bărbatului de 49 de ani, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lista conducătorilor auto care s-au urcat băuți la volan a fost completată de un bărbat de 66 de ani, depistat pe strada Răsăritului din orașul Târgu Bujor, testarea acestuia relevând o concentrație de 0,58 m/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au câştigat la Braşov şi atacă primul loc
Articolul următorLa Galaţi a fost confirmat cel de-al optulea deces cauzat de gripă