Hocheiştii braşoveni şi-au luat revanşa, chiar pe patinoarul „Dunărea”

Hocheiştii braşoveni şi-au luat revanşa după înfrângerea de marţi, chiar pe patinoarul „Dunărea”, reuşind să câştige ultima dispută din sezonul regulat cu CSM Galaţi.

Întâlnirea de vineri seara a fost în general echilibrată, dar oaspeţii s-au dovedit mai inspiraţi la finalizare şi s-au impus în toate cele trei reprize şi în final cu scorul de 5-1 (1-0, 3-1, 1-0). Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Zabludovski, în minutul 35, pentru 1-3.

După acest meci, clasamentul Ligii Naționale este următorul: 1. Corona Brașov – 87 de puncte din 35 de jocuri, 2. SC Miercurea Ciuc – 80 de puncte din 34 de jocuri, 3. CSM Galați – 79 de puncte din 31 de jocuri, 4. ACSH Gheorgheni – 60 de puncte, 32 de jocuri.

În sezonul regulat, CSM Galați mai are de disputat cinci meciuri, niciunul programat încă, două cu Miercurea Ciuc (unul la Galați) și trei cu Gheorgheni (toate în deplasare). În afara acestora, mai este de jucat un meci Corona – Gheorgheni.

Pentru a încheia sezonul pe primul loc şi a avea un parcurs mai uşor în play-off, gălăţenii trebuie să câştige (în timpul regulamentar) patru din cele cinci meciuri pe care le mai au de jucat.

Articolul precedentŞoferii din Galaţi au protestat faţă de lipsa autostrăzilor în Moldova
Articolul următorPoliţiştii au dat peste 300 de amenzi în mai puţin de două ore