Şoferii din Galaţi au protestat faţă de lipsa autostrăzilor în Moldova

Sute de şoferi din Galaţi au protestat vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de un sfert de oră, faţă de lipsa autostrăzilor în toată zona Moldovei.

Gălăţenii resimt din plin lipsa infrastructurii, care ar putea să asigure legătura cu alte zone din ţară, dar şi să atragă investitori. Iar şoferii aflaţi vineri pe Faleză s-au alăturat cu toţii protestului naţional vizavi de necesitatea construirii de autostrăzi. „Nu vrem să mai fim la capătul lumii, vrem să putem circula decent spre orice colţ din ţara asta. Vrem măcar o autostradă care să îi facă pe alţii să vrea să ajungă la noi, dacă aeroport nu avem!”, ne-a spus unul dintre participanţii la ineditul protest.

Nemulţumirile şoferilor adunaţi sub sigla „Şî eu vreau autostradă” s-au manifestat şi vizavi de infrastructura locală, în condiţiile în care străzile din oraş şi drumurile din judeţ nu sunt în cea mai bună stare. „E necesar să avem şosele de mare viteză, dar şi străzi bune, nu să ne rupem maşinile prin oraş. Faceţi comparaţie cu străzile din Braşov, din Sibiu, nu mai zic de Cluj sau Oradea. La noi, dacă o stradă nu e dezastru, e recent asfaltată şi la fel de recent cârpită, pentru că se strică. Ori lucrările se fac de mântuială, ori sunt alte cauze şi plătim cu toţii, distrugându-ne maşinile”, a declarat un şofer profesionist, prezent în coloană.

Articolul precedentA luat maşina fratelui şi s-au ales amândoi cu dosar penal
Articolul următorHocheiştii braşoveni şi-au luat revanşa, chiar pe patinoarul „Dunărea”