Handbalistele de la CSM Galaţi, învinse clar de lider

Handbalistele de la CSM Galaţi au fost învinse clar de liderul Ligii Naţionale, SCM Râmnicu Vâlcea, într-o partidă disputată joi, pe teren propriu.

Echipa oaspete a condus ostilităţile încă din start, primul gol al gălăţencelor fiind cel de 1-3, înscris de Cristina Marcu, în minutul 6. Meciul şi-a urmat apoi cursul firesc, în favoarea liderului neînvins al competiţiei: 2-5, 3-7, 5-9, 6-11 şi 7-12 la pauză.

Partea secundă a disputei a început cu un forcing al oaspetelor, care au dus scorul la 7-16 (min. 35). În continuare, gazdele au părut resemnate, iar valoarea superioară a vâlcencelor le-a permis să-şi majoreze permanent avansul. Scor final: 14-30 (7-12).

Pentru echipa pregătită de Alexandrina Soare au înscris: Lăcrămioara Cîlici 5, Elena Livrinikj 3, Alexia Trofin 3, Cristina Marcu 2 şi Daciana Balaban. Meciul din Sala Sporturilor „Dunărea” a contat pentru etapa a 19-a a campionatului feminin.

În urma acestei noi înfrângeri, CSM Galaţi rămâne cu 5 puncte în clasament şi ocupă în continuare locul 13, singurul retrogradabil direct. Locul 12, care permite disputarea unui baraj de menţinere în prima ligă, este ocupat de CSU Cluj-Napoca, cu 6 puncte.

În etapa a 20-a, CSM Galaţi va sta, în urma retragerii formaţiei CSM Roman. Următorul meci al fetelor noastre este programat pe 7 aprilie, în sala proprie, cu Măgura Cisnădie, echipă aflată pe locul 4.

Articolul precedentInfracțiuni la regimul circulației rutiere, depistate de polițiștii gălăţeni
Articolul următorCercetat pentru furt, după ce a spart câteva mașini