Gălăţenii au pierdut meciul al treilea al finalei de hochei

Gălăţenii de la CSM „Dunărea” au pierdut meciul al treilea al finalei de hochei pe gheaţă, disputat vineri seara, la Braşov, cu scorul de 6-2 (3-0, 2-2, 1-0).

Prima repriză a disputei a fost în mare parte echilibrată, însă finalul a fost controlat de gazdele de la Corona, care au punctat de trei ori, în minutele 16, 18 şi 19, prin Lidhammer, Borisenko şi Carlson. Dominarea braşovenilor a continuat şi în partea a doua a jocului, chiar dacă golul lui Neznamov, din minutul 23, le-a dat speranţe gălăţenilor. Lidhammer şi Borisenko au dus scorul la 5-1, în minutele 29 şi 33, iar Neznamov a mai punctat şi el o dată, în minutul 35. În repriza a treia, gazdele au mai oprit motoarele, dar au reuşit să mai înscrie o dată, prin Tendler (min. 57), în ciuda uşoarei dominări gălăţene.

În urma acestui rezultat, Corona Braşov conduce la general cu scorul de 2-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a câştiga titlul. Meciul al patrulea va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30, tot la Braşov.

În finala pentru locurile 3-4, SC Miercurea Ciuc s-a impus cu scorul general de 2-1 în faţa celor de la ACSH Gheorgheni. Echipa din Miecurea Ciuc a câştigat meciul al treilea după executarea şuturilor de penalitate.

Articolul precedentSiderurgiștii, invitați la mișcare în aer liber împreună cu familiile
Articolul următorEchipa de futsal United Galaţi va juca finala campionatului naţional