Siderurgiștii, invitați la mișcare în aer liber împreună cu familiile. Ei sunt așteptați, mâine, de la ora, 12,30, pe Stadionul Oțelul. 

Combinatul siderurgic din Galaţi organizează mâine, 20 aprilie, Ziua Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, care va avea loc, în premieră, pe Stadionul Oţelul.

Salariații, alături de membri ai familiilor lor, vor avea putea participa la exerciții fizice sub îndrumarea unor traineri profesioniști. Vor mai fi seminarii de nutriție sănătoasă, precum și jocuri pentru copii. Participanții se vor bucura și de un concert susţinut de binecunoscuta trupă gălăţeană Over.

Programul zilei include antrenamente de aerobic, crossbox, zumba, body pump, indoor cycling, o clasă specială de kids fitness games, o zonă de relaxare/pilates, un seminar de nutriţie şi o prezentare de biciclete, accesorii şi echipamente de protecţie pentru ciclism.

Evenimentul de mâine începe la ora 12,30, la Stadionul Oţelul. Până astăzi, se înscriseseră circa 1.500 de persoane – salariaţi ai combinatului şi membri de familie.

Articolul precedentAutomobile de epocă la „Retroparada primăverii” din Galați
Articolul următorGălăţenii au pierdut meciul al treilea al finalei de hochei