Echipa de futsal United Galaţi va juca finala campionatului naţional

Echipa de futsal United Galaţi va juca finala campionatului naţional, după ce a câştigat una dintre grupele semifinale ale competiţiei.

United a trecut, vineri seară, în cel de-al treilea său meci din grupă, de FK Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 6-2 (3-2). Partida, disputată în Sala Sporturilor „Dunărea”, a început furtunos, cu cinci goluri în primele opt minute de joc. Treptat, ritmul a scăzut, iar gălăţenii au controlat partida în totalitate. În repriza a doua s-au mai înscris trei goluri, toate reuşite de gazde. Pentru United au înscris: Cireş 2, Araujo 2, Burdujel şi Laşcu.

În urma acestui rezultat, United a acumulat 12 puncte în grupa semifinală B şi nu mai poate pierde calificarea în finala campionatului. Gălăţenii mai au de jucat singur meci, la Deva, cu Autobergamo, echipă care are 4 puncte şi două jocuri rămase de disputat. Gruparea din Odorhei nu a acumulat niciun punct în această grupă.

În grupa semifinală A, favorită la calificarea în finală este Imperial Wet Miercurea Ciuc, câştigătoarea sezonului regulat.

Articolul precedentGălăţenii au pierdut meciul al treilea al finalei de hochei
Articolul următorRestricții de trafic și trasee deviate, pentru Pelerinajul de Florii