Gălăţeni prinşi la frontieră cu marfă de contrabandă. Marfa a fost reţinută, iar bărbaţii sunt cercetaţi pentru infracţiunile comise. 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră de la Folteşti au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti din judeţul Galaţi, un autoturism Logan, condus de gălăţeanul M.O.,  de 51 de ani.
La controlul amănunţit al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit 800 de ţigarete (40 pachete) şi patru sticle cu alcool, de provenienţă Duty free, precum şi patru bidoane cu 120 litri de motorină.

Un alt contrabandist a fost oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Galaţi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi. Gălăţeanul N.S., de 47 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturismul bărbatului 560 de ţigarete (28 pachete), de diferite mărci, de provenienţă duty-free şi 29 perechi de încălţăminte sport cu însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 5.800  lei.
În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 7.606 lei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Articolul precedentProxeneţi arestaţi preventiv într-o afacere „loverboy” din Galaţi
Articolul următorPrins băut la volan de către poliţiştii de frontieră gălăţeni