Politia rutiera

Prins băut la volan de către poliţiştii de frontieră gălăţeni. Tânărul şofer conducea o maşină puternică, un Audi, pe D.N. 26, la Şiviţa. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi au oprit în trafic, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Şiviţa – judeţul Galaţi, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul V.C., în vârstă de 27 de ani.
La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică. Astfel, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, acesta a fost testat cu un aparat etilotest, de către lucrători din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, rezultând o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Articolul precedentGălăţeni prinşi la frontieră cu marfă de contrabandă
Articolul următorPrins pe un drum judeţean la volanul BMW-ului, cu permisul suspendat