Gălăţencele s-au oprit în sferturile „Cupei României” la volei

Gălăţencele de la CSU Belor s-au oprit în sferturile „Cupei României” la volei, fiind învinse, miercuri, de puternica echipă Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-12, 25-14).

După ce, marţi, au câştigat, tot la zero, disputa care a contat pentru prima etapă a returului Diviziei A1, ardelencele s-au impus şi în cea de-a doua partidă, din sferturile Cupei. De data aceasta, meciul a durat 57 de minute, cu unul mai mult decât marţi. La puncte, gălăţencele au stat mai bine în jocul al doilea, reuşind 46, faţă de 41 în prima zi. Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unui joc mai bun al gazdelor, ci pentru că echipa campioană şi-a odihnit o parte din jucătoare.

Pentru formaţia antrenată de Ileana Berdilă au punctat miercuri: Sydney Wilson Paige 8, Elitsa Barakova 7, Aria Andrievskaia 6, Elisaveta Şuşlova 3, Corina Vasilie 3, Anamaria Berdilă 1 şi Ramona Postea 1. Au mai jucat: Violeta Stan, Adriana Dudnic, Emilja Popjordanovska, Ioana Ștefu.

Următorul meci pe care îl are programat formaţia gălăţeană este cel de campionat cu CSM Târgoviţte, din etapa a doua a returului, pe 26 ianuarie, în deplasare.

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au câştigat un punct în prima confruntare cu Miercurea Ciuc
Articolul următorDJ 242 Folteşti – Târgu Bujor – Vârlezi se va moderniza