Hocheiştii gălăţeni au câştigat un punct în prima confruntare cu Miercurea Ciuc

Hocheiştii gălăţeni au câştigat un punct în prima confruntare din acest sezon cu formaţia SC Miercurea Ciuc, fiind învinşi în repriza de prelungiri.

Partida disputată miercuri seara pe Patinoarul „Vakar Lajos” a fost una extrem de echilibrată, toate cele trei reprize încheindu-se la egalitate. În repriza suplimentară, gazdele au reuşit să înscrie în minutul 2.55 şi să-şi treacă în cont două din cele trei puncte puse în joc. Scor final: SC Miercurea Ciuc – CSM Galaţi 5-4 (2-2, 1-1, 1-1, 1-0).

Ciucanii au deschis scorul în minutul 8 şi l-au majorat în minutul 15, însă Zagidulin şi Kiricenko au restabilit egalitatea în ultimele două minute ale reprizei. Tot gazdele au marcat primele şi în repriza a doua, Rybalko egalând la 3 în minutul 35. Primele minute ale reprizei a treia i-au adus pe gălăţeni în avantaj pentru prima dată, prin reuşita lui Neznamov. Ciucanii au egalat în minutul 50 şi au forţat victoria, însă defensiva gălăţeană a rezistat, deşi a „beneficiat” de şapte eliminări în ultimele 20 de minute.

Cele două echipe se vor întâlni în cea de-a doua lor dispută din acest sezon joi seară, de la ora 18.30, tot la Miercurea Ciuc. Acest joc va fi abordat cu o mare pierdere în tabăra gălăţeană, Kiricenko suferind o fractură la coaste.

În clasament, nu s-a schimbat nicio poziţie. SC Miercurea Ciuc rămâne lider, cu 65 de puncte, iar CSM Galaţi continuă să ocupe locul 3, cu 41 de puncte. Interesant este faptul că, în acest campionat, echipa gălăţeană este singura care nu a suferit nicio înfrângere în timpul regulamentar de joc.

Articolul precedentVizitele în Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei”, restricționate
Articolul următorGălăţencele s-au oprit în sferturile „Cupei României” la volei