Fotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi, învinşi şi la Focşani

Fotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi au fost învinşi, sâmbătă, şi la Focşani, după ce pierduseră, în urmă cu trei zile, pe teren propriu, în faţa Fălticeniului.

Meciul de la Focşani, din etapa a 23-a a Ligii a III-a, s-a disputat pe o ploaie care le-a pus probleme ambelor echipe. Oțelul a punctat prima, prin Munteanu, în minutul 38, 0-1 fiind şi scorul pauzei. După reluare, gazdele au înscris două goluri într-un interval de două minute şi au întors rezultatul partidei. Reuşitele lui Pasăre, din minutele 61 și 63, au adus cele trei puncte în contul grupării din Focşani.

În urma rezultatelor dezastruoase din ultima perioada, Oţelul s-ar putea să nu mai prindă nici locul 2 al Seriei I. În clasamentul la zi, gălăţenii sunt încă pe poziţia secundă, dar au numai două puncte avans faţă de Bucovina Rădăuți, formație care are un meci mai puțin disputat. De asemenea, Ştiinţa Miroslava, aflată pe locul 4, a ajuns la numai trei puncte distanţă de gălăţeni. Între liderul Gloria Buzău (62 de puncte) şi Oţelul (46 de puncte), distanţa este acum de 16 puncte.

În runda următoare, pe 20 aprilie, de la ora 17.00, Oţelul va juca, pe teren propriu, cu Foresta Suceava.

Articolul precedentVictorie la zero a voleibaliștilor gălățeni, în fața CSM București
Articolul următorHandbalistele de la CSM Galaţi au pierdut derbiul retrogradării