Victorie la zero a voleibaliștilor gălățeni, în fața CSM București

Victorie la zero a voleibaliștilor gălățeni, în fața CSM București, sâmbătă, în prima etapă a returului fazei secunde (locurile 1-6) din Divizia A1.

Gălăţenii, care veneau cu ascendentul moral al succeselor la zero în toate celelalte patru dispute cu CSM din acest sezon, au reuşit o nouă victorie fără probleme. Scor final: 3-0 (25-19, 25-18, 25-21), după o întâlnire dominată de la un capăt la celălalt, cu o singură sincopă, în setul secund.

Pentru formaţia antrenată de Sergiu Stancu au punctat în acest meci: Borovnjak 15, Raici 12, Bissette 12, Cuciureanu 7 şi Terzici 7. Partida de la Dobroești, comuna unde îşi joacă CSM meciurile de acasă, a durat 72 de minute.

În celălalt meci al zilei, Steaua Bucureşti – VM Zalău 0-3. Partida Dinamo Bucureşti – SCM „U” Craiova se va disputa luni, 15 aprilie. În clasament, CSM Arcada are 62 de puncte şi este urmată de formaţia din Zalău, cu 59 de puncte, şi de Craiova, cu 57 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

În etapa viitoare, pe 20 aprilie, gălăţenii vor primi vizita formaţiei Dinamo, în faţa căreia au cedat în meciul tur din play-off. Într-un alt joc, Craiova va întâlni Zalăul în Bănie, partidă în urma căreia una din cele două grupări va ieşi din lupta pentru titlu.

Articolul precedentStarea răniţilor din Batalionul 300, „încurajatoare”, potrivit ministrului Leş
Articolul următorFotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi, învinşi şi la Focşani