Handbalistele de la CSM Galaţi au pierdut derbiul retrogradării

Handbalistele de la CSM Galaţi au pierdut, sâmbătă, în deplasare, derbiul retrogradării disputat cu formaţia CSU Cluj-Napoca, cu scorul de 31-27 (15-15).

În urma acestei înfrângeri, şansele echipei gălăţene de a se salva de la retrogradarea din Liga Naţională de handbal feminin sunt practic nule. Cu patru meciuri rămase de jucat, gălăţencele au numai 5 puncte, în timp ce clujencele au acumulat 12. Şi e greu de crezut că CSM poate obţine trei victorii în aceste patru jocuri, în condiţiile în care nu a mai câştigat o partidă în Liga Naţională din luna octombrie a anului trecut.

Meciul de la Cluj-Napoca a fost echilibrat până spre final, când, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimele dispute, gălăţencele n-au mai putut ţine pasul. Gazdele s-au desprins astfel în învingătoare, impunându-se cu patru goluri diferenţă.

Pentru formaţia pregătită de Alexandrina Soare au înscris: Cătălina Cioaric 12, Elena Livrinikj 6, Cristina Marcu 3, Mădălina Conache 2, Denisa Șelever 2, Tamara Bokarici și Daciana Balaban.

În runda următoare, CSM Galați va juca pe teren propriu cu CSM Slatina, pe 25 aprilie. În continuare, gălăţencele mai au de jucat cu Gloria Bistriţa (în deplasare), Gloria Buzău (acasă) şi SCM Craiova (în deplasare).

Articolul precedentFotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi, învinşi şi la Focşani
Articolul următorFotbalistele de la Universitatea Galaţi au zdrobit Alexandria