Fotbaliştii de la Oţelul au încheiat sezonul cu o victorie la limită

Fotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi au încheiat sezonul de toamnă cu o victorie la limită, scor 2-1 (2-0), în faţa formaţiei ieşene Ştiinţa Miroslava.

Ultimul meci oficial al anului, contând pentru etapa a 15-a, a avut două reprize total diferite. În prima parte, gălăţenii au intrat mai bine în joc şi au deschis scorul în minutul 6, prin Zaharia. După alte câteva ocazii, acelaşi Zaharia a punctat pentru 2-0, în minutul 27, din pasa lui Crihană. În replică, oaspeţii au avut o bară, în minutul 35.

În repriza secundă, gruparea din Miroslava a echilibrat disputa, ba chiar a dominat în multe momente. Drept urmare, în minutul 64, ieşenii au reuşit să reducă din handicap, prin Alexandru Marin. Două minute mai târziu, Antohi a ratat o lovitură de la 11 metri, iar finalul a fost cu mari emoţii pentru gălăţeni. Oaspeţii au forţat egalarea, dar n-au reuşit-o, spre bucuria puţinilor spectatori prezenţi în tribunele Stadionului „Oţelul”.

Antrenorul Oţelului, Alin Pînzaru, a folosit următoarea formulă de echipă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, David – Moglan, Crihană (A. Munteanu, min. 90+3) – Iorga (Stoian, min. 67), Zaharia (Al. Stan, min. 88), Sălăgeanu – Antohi (Matei, min. 78).

După acest joc, campionatul Ligii a III-a se întrerupe pentru pauză competițională de iarnă. În clasamentul Seriei I, la finalul turului, Oţelul se află pe locul 2, cu 35 de puncte, la trei puncte în spatele liderului, Gloria Buzău. Următorul meci oficial al gălăţenilor va avea loc pe 2 martie 2019, când vor întâlni, pe teren propriu, formația CSM Pașcani.

Articolul precedentManifestările programate la Galaţi cu ocazia Zilei Naţionale
Articolul următor„Pelerinajul Luminii”, tradiţie gălăţeană de Sf. Andrei