Fotbaliştii de la SC Oțelul Galaţi au câștigat primul amical disputat în această vară, învingând, cu scorul de 1-0, formaţia SR Brașov, echipa fanilor brașoveni, grupare care a promovat în acest sezon în Liga a III-a. Unicul marcator al jocului a fost Marius Matei, jucător sosit la Oțelul acum două săptămâni.

Partida, disputată pe stadionul din Tărlungeni, a marcat şi revenirea pe banca tehnică a lui Stelian Bordieanu, tehnician care a preluat echipa gălăţeană la începutul săptămânii. Oţelul a început amicalul cu SR Brașov în următoarea componenţă: Udeanu – Manău, Gîță, Ghiocel, David – Munteanu, Moglan, Sălăgeanu, Vasile – Matei, Antohi. După pauză, au fost folosiţi şi ceilalţi jucători din lot.

Antrenorul Bordieanu are la dispoziţie în cantonamentul de Tărlungeni următorii jucători: Andrei Udeanu, Adelin Iliescu, Gabriel Ursu – portari; Alexandru David, Alexandru Vasile, Daniel Gâţă, Ionuţ Puţanu, Claudiu Maftei, Costin Ghiocel, Mihai Manău, Marius Sevastian, Robert Moglan – fundaşi; David Itoafa, Ionuţ Chiriac, Cosmin Stoian, Andrei Bordieanu, Alexandru Avram, Adrian Sălăgeanu – mijlocaşi; George Cârjan, Andrei Antohi, Marius Matei, Andrei Munteanu – atacanţi. În acelaşi timp, Robert Ciurea, Bogdan Crihană (ambii accidentaţi) şi Alexandru Vlasie (învoit) nu au făcut deplasarea.

Următorul meci de verificare al Oţelului este programat pe 28 iulie, cu un adversar care nu a fost încă stabilit. Primul meci oficial pentru gălăţeni este programat pe 15 august, în turul secund național al „Cupei României”, în timp ce prima etapă din noua ediţie a Ligii a III-a se va disputa pe 25 august.

 

Articolul precedentÎn trei cartiere din Galaţi pute de-ţi mută nasul din loc
Articolul următorDouă cămine de bătrâni din Galaţi, reabilitate cu fonduri europene