Fiscul gălăţean vinde motoscutere cu 287 de lei bucata

Un autoturism Nissan X-Trail diesel este estimat la 3.885 de lei, iar un Fiat Doblo costă 4.439 de lei

Fiscul gălăţean vinde motoscutere cu 287 de lei bucata, în cadrul unei licitaţii care va avea loc joi, 22 noiembrie, la sediul instituţiei din strada Brăilei nr. 33. La licitaţie, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi scoate la vânzare bunuri provenite din confiscări, devenite proprietate a statului.

Cele mai intersante preţuri de pornire în cadrul acestei licitaţii publice sunt cele pentru vehiculele pe două roţi. Astfel, fiecare dintre cele două motoscutere, mărcile Aprilia şi Peugeot, costă 278 de lei. Cu acelaşi preţ vor fi vândute un moped Piaggio Liberty şi un ciclomotor Kymco (bicicletă cu motor de un cilindru, cu o capacitate până la 50 cmc). AJFP Galaţi scoate la vânzare şi o motocicletă pe benzină, fără număr de înmatriculare şi fără acte, la preţul de 388 de lei.

Printre celelalte vehicule scoase la vânzare se află un autoturism Nissan X-Trail diesel, fabricat în 2002, estimat la preţul de 3.885 de lei, un autoturism Fiat Doblo, din 2006, înmatriculat în Turcia, la preţul de 4.439 de lei, şi un automobil Mercedes Benz S600, din 1999, înmatriculat în Bulgaria, la preţul de 23.861 de lei.

În aceeaşi zi va avea loc şi o licitaţie pentru o cantitate de 2,3 kilograme de obiecte din argint, la un preţ de pornire de 1,9 lei/gram. La această a doua licitaţie pot să participe doar persoanele fizice şi juridice autorizate să efectueze operaţiuni cu metale preţioase.

Articolul precedentBaschetbaliştii CSM Phoenix CSU Galaţi, la a opta victorie consecutivă
Articolul următorUn tânăr a fost găsit mort în propria casă, probabil intoxicat cu monoxid de carbon