Baschetbaliştii CSM Phoenix CSU Galaţi, la a opta victorie consecutivă

Meciul cu ACS Târgu Jiu, contând pentru etapa a IX-a, a fost câştigat de gălăţeni cu scorul de 82-77

Baschetbaliştii formaţiei CSM Phoenix CSU Galaţi au ajuns la a opta victorie consecutivă în Liga Naţională – Grupa valorică C, după ce s-au impus în deplasarea de la Târgu Jiu.

Meciul cu ACS Târgu Jiu, contând pentru etapa a IX-a, ultima a turului, a fost câştigat de gălăţeni cu scorul de 82-77 (24-22, 24-13, 11-32, 23-10).

Pentru trupa muntenegreanului Dragan Radovici au punctat: Vladimir Djordjevici – 22, Phillip Miller – 17, Marko Perovici – 15, Vlad Corpodean – 12, Nebojsa Dukity – 12 şi David Stan – 4. Au mai jucat în partida de miercuri seara: George Vlad şi Radu Voinescu.

În clasament, după cele nouă meciuri din tur, CSM Phoenix CSU Galați se află pe locul 2, cu 17 puncte, din opt victorii şi o înfrângere. Pe primul loc, singurul calificant în grupa 7-12 a fazei următoare a campionatului, este CSM Târgu Mureș , care a acumulat 18 puncte, din nouă victorii.
Marți, 4 decembrie, în primul meci din retur, gruparea gălățeană va juca derbiul grupei, pe teren propriu, cu echipa din Târgu Mureș, care s-a impus în tur cu 93-88.
Articolul precedentFotbalistele gălăţence s-au calificat în sferturile de finale ale „Cupei României”
Articolul următorFiscul gălăţean vinde motoscutere cu 287 de lei bucata