Echipamente medicale noi la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. Este vorba de o masă de operaţie, două monitoare de funcţii vitale şi un pat hidraulic performant pentru urgenţe.

“Continuăm achiziţia de aparatură medicală pentru spitalele gălăţene pe care le avem în subordine(Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul de Pneumoftiziologie).

La unitatea medicală din Târgu Bujor au fost puse deja în funcţiune o masă electro-hidraulică pentru intervenţii chirugicale şi două monitoare de funcţii vitale pentru nou-născuţi. De asemenea, la camera de gardă pentru primirea urgenţelor a fost instalat un pat hidraulic modern, care prin faptul ca poate fi reglat pe mai multe direcţii ajută medicii în timpul intervenţiilor de urgenţă. În plus, în zilele următoare vor fi montate încă două paturi medicale special concepute pentru urgenţe”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Masa de operaţie a costat  87 de mii de lei (fonduri CJ Galaţi), cele două monitoare au o valoare de 25 de mii de lei (fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi CJ Galaţi), patul hidraulic pentru urgenţe a fost achiziţionat cu 14 mii de lei (fonduri CJ Galaţi), iar cele două paturi pentru urgenţe  costa 32 de mii de lei (fonduri de la CJ Galaţi).

Articolul precedentRemiză în fieful gălățenilor
Articolul următorPoliţiştii au făcut raiduri în trenuri şi la centrele de vânzare fier vechi