CSM Ceahlăul a jucat sâmbătă, 16.11.2019, pe terenul celor de la Sporting Liești în cadrul etapei 13 a Ligii 3, Seria 1, acolo unde a remizat, scor 1-1. Este un rezultat care a mărit distanța față de liderul clasamentului la șapte puncte, după ce Aerostar Bacău a câștigat cu 2-1 la Hușana Huși.

Fără Robert Vasile și Ovidiu Toma, primul accidentat, al doilea suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, CSM Ceahlăul a fost nevoită să joace în fieful gălățenilor și fără portarul Alexandru Barna. Căpitanul a suferit o accidentare în cursul săptămânii premergătoare acestei partide, a făcut deplasarea și chiar a început încălzirea pentru meci în speranța că poate evolua. Fiindcă după câteva mișcări a anunțat că nu poate juca, Alex Barna a fost înlocuit cu Rareș Florea. Și astfel, portatul de 18 ani a jucat pentru prima data într-un meci oficial de seniori. A făcut-o însă foarte bine, a avut parade bune în prima repriză și nu i se poate reproșa nimic la golul primit.

”Meciul de la Liești a fost unul echilibrat. Gazdele au avut primele ocazii prin George Dănăilă (2 – șut peste poartă din acțiune) și Ionuț Iancu (9). Prima repriză s-a încheiat după ce Dumitru (45) a încercat și el vigilența lui Florea din afara careului, fără succes însă.

Sporting Liești a semnat și prima ocazie a reprizei secunde prin Munchiu (49), care a deviat periculos cu capul o minge venită dintr-o centrare din dreapta. Ibrahim Diarra (50) a ieșit apoi în evidență. La o minge aruncată în careul gazdelor, a câștigat un duel aerian, a rămas singur cu Văideanu, dar a șutat slab, în portar. Același atacant a deschis însă scorul în minutul 61. Jalbă a aruncat de la margine, Luboya a deviat pe spate, Diarra a preluat în mijlocul careului advers și din întoarcere a trimis imparabil sub transversală: 0-1. Zece minute mai târziu, Yoann Fellrath a ratat șansa desprinderii decisive. Jalbă a ”aruncat” mingea peste linia defensivă adversă, Fellrath a preluat și a rămas singur cu Văideanu, dar a încercat un ”lob”. Portarul a atins mingea, iar un fundaș a respins apoi de pe linia porții. Și cum ocaziile se răzbună în fotbal, rezerva Bîrlădeanu (74) a punctat din centrarea lui Dănăilă pentru 1-1”, informează oficialii clubului.

Pentru CSM ceahlăul urmează acum ultimul joc de pe propriul teren din acest tur de campionat, cu KSE Târgu Secuiesc, în ziua de vineri, 22.11.2019, de la ora 14:00.

Articolul precedentCum va fi vremea săptămâna aceasta
Articolul următorEchipamente medicale noi la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor