UPDATE:

 

Echipa feminină de fotbal, învinsă în ultimul minut de joc. Formaţia de fotbal feminin FC Universitatea Galaţi a pierdut  partida cu Fortuna Becicherecu, disputată, astăzi, pe teren propriu, în cadrul etapei a doua din returul Ligii 1. Deşi au evoluat bine, dominând mare parte din repriza secundă, FC Universitatea n-a concretizat numeroasele ocazii de a marca.  Gălățencele au cedat partida cu 0-1, în urma unui gol primit în minutul 90.
Partida a fost începută în formula Pazargic – Al. Ivan, Nina Anca, Prisăcari, Arnăut – Stamate, Topal, Moacă, Marcu – Surcică, Nica. Au mai intrat Ciobanu şi Lepădatu.

 

Articol inițial:

Echipa feminină de fotbal FC Universitatea Galaţi, meci tare acasă. Fetele vor întâlni mai bine clasatele adversare timişorence de la Fortuna Bechicherecul Mic. 

După ce s-a calificat în semifinalele Cupei României, echipa feminină de fotbal Universitatea Galați revine la jocurile din Liga I. Următorul meci are loc pe teren propriu, iar fetele au nevoie de susţinerea fanilor.

Mâine, duminică, 17 martie, de la ora 10,00, la stadionul Siderurgistul, formația gălățeană va juca cu Fortuna Becicherecul Mic în etapa a XI-a din prima ligă feminină.

FC Universitatea este pe locul 6 în clasamentul Ligii I cu 13 puncte acumulate în 9 jocuri. Adversarele sunt mai bine clasate, fiind pe locul 3 cu 17 puncte câștigate în 9 jocuri. În jocul din tur,  Fortuna a învins cu scorul 2-1.

Articolul precedentDe ce vinde Transurb bilete de călătorie de 5 lei, modificate?
Articolul următorSimularea examenului de Bacalaureat începe mâine