Simularea examenului de Bacalaureat începe mâine. Pe 18 martie, de la ora 9,00, elevii din ultimii ani de liceu vor susţine proba la Limba şi literatura română.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Datele Inspectoratului Şcolar Judeţean referitoare la simularea probelor scrise pentru examenul de bacalaureat 2019 spun că sunt  înscrişi 8.377 de elevi. Aceștia provin din clasele a XI-a zi şi seral, a XII-a zi şi a XIII-a seral.

Subiectele de la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE). Instituția este subordonată Ministerului Educației și creează subiectele pentru toate examenele naționale.

Din momentul în care s-a fiecare participant a primit subiectele, elevii de clasele a XI-a şi a XII-a au la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele de simulare.

Pe 20 martie, elevii vor susţine simularea la Matematică sau Istorie. Pe 21 martie, doar elevii de clasa a XII-a vor da proba la disciplina la alegere din specializarea urmată. Rezultatele vor fi afişate pe 29 martie.

Articolul precedentUPDATE: Echipa feminină de fotbal, învinsă în ultimul minut de joc
Articolul următorLicitație pentru chioșcuri și puncte de divertisment pe Faleză