Echipa de handbal feminin CSM Galați a ajuns pe loc retrogradabil

Portarul gălăţean Emilia Anghel

Echipa de handbal feminin CSM Galați a ajuns pe loc retrogradabil, în urma înfrâgerii înregistrate, duminică seara, în deplasarea de la Gloria Buzău.

După un început echilibrat, gazdele s-au distanţat şi, în final, s-au impus cu scorul de 23-18 (10-8). Pentru formaţia pregătită de Valeriu Costea a fost cea de-a opta înfrângere în actuala ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin. Golurile gălăţencele au fost realizate de: Elena Livrinikj 8, Alla Sheiko 4, Daciana Balaban 2, Cătălina Cioaric 2, Mădălina Conache şi Lăcrămioara Câlici.

În urma acestui rezultat, coroborat cu victoria surprinzătoare a brăilencelor la Bistriţa, CSM Galaţi a coborât în clasament pe locul 13, direct retrogradabil. Gălăţencele au obţinut doar 5 puncte în cele 11 partide jucate în acest sezon, având şi un golaveraj foarte slab, 228-276.

Pe locurile 11 şi 12, care permit disputarea barajului de menţinere în Liga Naţională, se află Dunărea Brăila şi „U” Cluj, cu 7, respectiv, 6 puncte. Locul 10, primul fără emoţii, este ocupat de CSM Slatina, cu 14 puncte.

În etapa următoare, ultima a turului, gălăţencele vor primi vizita formaţiei SCM Craiova, ocupanta locului 7. Partida este programată marţi, 22 ianuarie, în Sala Sporturilor „Dunărea”.

Articolul precedentCăpitanul echipei naționale de futsal a Braziliei va juca la United Galaţi
Articolul următorCompania Damen susţine investigaţia autorităţilor privind corvetele