Căpitanul echipei naționale de futsal a Braziliei va juca la United Galaţi

Căpitanul echipei naționale de futsal clasic a Braziliei, Neto Caraúbas, va juca la United Galaţi, au anunţat oficialii vicecampioanei României.

În vârstă de 36 de ani, Neto Caraúbas (Manoel Moreira da Silva Neto) este pivot şi a fost căpitan al echipei naționale de futsal clasic a ţării sale. Neto Caraúbas e cunoscut sub acest nume în futsalul mondial, deoarece s-a născut în orașul Caraúbas, din nord-estul Braziliei.

„Joacă în naționala de futsal clasic a Braziliei încă dinainte ca futsalul să apară în România. Portarul nostru, Wellington Da Silva, a jucat în echipă cu el și ne-a dat referințe foarte bune. Îl așteptăm cu drag la Galați în partea a doua a acestei luni, imediat ce îi vom rezolva problema vizei de ședere”, a declarat directorul executiv al United, Cristi Ștefu, pentru site-ul oficial al clubului.

După plecarea a doi dintre jucătorii străini din lot, Nuno Coco și Rafinha, United mai are în vizor un transfer. „Este posibil să mai aducem un jucător în această iarnă”, a precizat directorul executiv al clubului. Până acum, gruparea gălățeană i-a transferat pe Dumitru ”Mimi” Stoica, căpitanul echipei naţionale a României, şi Neto Caraúbas.

Liga Naţională de futsal se va relua sâmbătă, 19 ianuarie, când formația gălăţeană va juca pe teren propriu cu Bukovina Vicov.

Articolul precedentGalaţiul a ratat o finanţare nerambursabilă pentru 50 de autobuze noi
Articolul următorEchipa de handbal feminin CSM Galați a ajuns pe loc retrogradabil