Echipa de futsal United s-a calificat în turneul final al „Cupei României”

Echipa de futsal United Galaţi s-a calificat în turneul final al „Cupei României”, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Gloria Buzău.

Partida, disputată duminică după-amiază, a fost câştigată fără probleme de gruparea gălăţeană, net superioară, chiar dacă titularii au fost folosiţi mai puţin. Pentru gălăţeni au punctat Andrei Crăciun – 2 (min. 20 şi 24), Cosmin Petică (min. 25) şi Octavian Cireş (min. 33). Golul gazdelor a fost înscris de Bălan (min. 30).

Pentru turneul final al „Cupei României” s-au mai calificat formaţiile Autobergamo Deva (învingătoare în derbiul sferturilor, în faţa celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, după lovituri de departajare), Dunărea Călăraşi şi CSM Târgu Mureş (Liga a II-a).

În campionat, care se va relua la sfârşitul săptămânii viitoare, United va întâlni sâmbătă, 2 martie, în deplasare, formaţia Informatica Timișoara, în cadrul etapei a 16-a. În clasament, lider este Autobergamo Deva, cu 36 de puncte, urmată de Miercurea Ciuc şi United, cu câte 34 de puncte.

Articolul precedentI-a vândut hering la preț de scrumbie, într-o piaţă din Galaţi
Articolul următorȘi gălățenii au protestat duminică seara împotriva Ordonanței 7