Două zile de concerte, la ediţia a VI-a „Rock la Dunăre”

Două zile de concerte şi 12 trupe participante înseamnă Festivalul „Rock la Dunăre” 2019, care se va desfăşura vineri şi sâmbătă pe stadionul „Dunărea” din Galaţi.

Festivalul, organizat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, în colaborare cu Primăria Galaţi, a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. În ambele zile, concertele vor începe la ora 18,00 şi vor dura până la miezul nopţii.

Prima zi va fi deschisă de „Matze Crtze”, o trupă de adolescenţi din Galaţi. Vor urca apoi pe scenă alte două trupe locale, „Safari Sky” şi „Huldra”. În continuarea, festivalul se va internaţionaliza, prin prezenţa formaţiei sârbe „Mooncage”, care va fi urmată de moldovenii de la „Alex Calancea Band”. Seara se va încheia cu „Kempes”, formaţia fostului vocalist al trupei „Cargo”, Ovidiu Ioncu.

În cea de-a doua sa zi, „Danube Rock Festival” va începe cu trupele „Cardinal” şi „Times of Need”. Va urma formaţia grecească „Sorrows Path” şi, apoi, trupa „Roadkill Soda”. „Implant pentru Refuz” va asigura cel de-al cincilea concert al zilei de sâmbătă, iar festivalul va fi închis de austriecii de la „Coffeeshock Company”, prezenţi pentru a treia oară la festivalul de la Galaţi.

Festivalul va fi prezentat, la fel ca la toate celelalte ediţii, de Dan Helciug. Biletele costă 54 de lei (21,6 lei, cu reducere) şi pot fi cumpărate de la casieria teatrului sau direct de la stadion.

Articolul precedentAstăzi se inaugurează prima sală de spectacole privată din Galaţi
Articolul următorAstăzi, de la ora 19,00, trafic închis pe strada Domnească