Astăzi, de la ora 19,00, trafic închis pe strada Domnească. Măsura este necesară pentru a face loc  participanţilor la Summer Parade, cel mai mare spectacol în mişcare.

Traficul rutier va rămâne închis, până la ora 22,00, pe tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Dimitrie Bolintineanu.

Pe aici vor trece cinci care alegorice pe care vor avea loc adevărate spectacole live, fiecare cu o altă tematică. Se va asculta de la latino la muzică populară şi disco, personaje de desene animate vor putea fi admirate pe tot traseul, atât din stradă, cât şi de pe trotuare. Parada stradală se va încheia în Grădina Publică, unde petrecerea va continua cu „Talent Battle Show”.

Evenimentele dedicate Zilei Dunării continuă mâine, când gălăţenii care şi-au rezervat tichete de îmbarcare se vor plimba cu vaporul pe Dunăre. Această parte a programului, cea mai dorită şia şteptată, a suscitat şi cele mai multe discuţii. Mulţi au fost nemulţumiţi de numărul mic de bilete, 2.000, care s-au epuizat în doar câteva ore. Semn clar că gălăţenii şi-ar dori plimbări pe Dunăre mai des şi, probabil, ar fi şi dispuşi să le plătească.

Articolul precedentDouă zile de concerte, la ediţia a VI-a „Rock la Dunăre”
Articolul următorEchipa de fotbal SC Oţelul Galaţi renunţă la promovare