Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi renunţă la promovare

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi renunţă la promovarea în Liga a II-a, formarea unei echipe competitive de localnici fiind obiectivul strategic al noului sezon.

Membrii Consiliului Director al clubului au decis ca obiectivul în noua stagiune să îl reprezinte formarea unei echipe alcătuite din jucători promovați din cadrul Centrului de Copii și Juniori. Formația ce va reprezenta Oțelul în sezonul 2019-2020 al Ligii a III-a va avea misiunea de a practica un fotbal atractiv pentru suporteri. În acelaşi timp, va fi urmărită dezvoltarea unui nucleu de jucători gălăţeni, care să permită formarea unei echipe competitive, pentru atacarea unor obiective mai îndrăznețe în viitor.

De asemenea, se va acorda o importanță sporită sectorului juvenil, cu scopul inițierii, formării și perfecționării unor grupe care să performeze la un nivel cât mai înalt. Pentru a putea pune în practică noua strategie, antrenor principal al formației de seniori a fost desemnat Alexandru Ciobanu. Tehnicianul, în vârstă de 33 de ani, a activat în cadrul clubului gălăţean și în sezonul 2017-2018, pe aceeași funcție.

Articolul precedentAstăzi, de la ora 19,00, trafic închis pe strada Domnească
Articolul următorMoldovean prins când încerca să treacă Prutul înot spre… Moldova