Astăzi se inaugurează prima sală de spectacole privată din Galaţi. Acolo va avea loc, de la ora 21,00, avanpremiera spectacolului „Hei, oameni buni!”, de William Saroyan. 

Prima sală privată de spectacole din Galaţi, denumită „Teatrul din buzunar”, va fi inaugurată astăzi, 28 iunie. Sala aparţine Teatrului Muzical „Şapte”, are 50 de locuri şi se află în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor „Prof. Ioan Manole”, la etajul 1, aripa de nord (intrarea lateral stânga).

Astăzi, de la ora 21,00, are loc avanpremiera spectacolului „Hei, oameni buni”, pe textul dramaturgului american William Saroyan. Premiera va fi duminică, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră.

Regia aparţine actorului Mihai Păun, cunoscut de pe scenele teatrelor de păpuşi din Galaţi şi Brăila, care adoptă acum o dramă puternică.
”Credem că avem în Galaţi iubitori ai acestui gen de teatru, cu număr redus de personaje, jucat într-un spaţiu neconvenţional pentru un public restrâns, amator de teme psihologice sau care vrea să experimenteze teme profunde, existenţiale”, declară managerul Teatrului Muzical „Şapte”, Isabela Oancea.

Personajul interpretat de Vlad Ajder, cunoscut actor al Dramaticului, joacă şi acum impresionant, alături de delicateţea, fragilitatea şi naivitatea luminoasă a personajului interpretat de actriţa şi coregrafa Geanina Sion, balerină la Teatrul „Leonard”. Regizorul interpretează convingător rolul soţului mărginit, sensibil la gura lumii, iar Isabela Oancea, pe soţia necredincioasă a acestuia.
Coloană muzicală este semnată de pianista Ana Maria Oancea, studentă la UNMB, Facultatea de Interpretare Muzicală.

Articolul precedent„Cupa Dunării de Jos” la caiac-canoe, la a doua ediţie
Articolul următorDouă zile de concerte, la ediţia a VI-a „Rock la Dunăre”