Doi pietoni, accidentați pe trecerea de pietoni în aceeași zi, demonstrează clar că traversarea regulamentară nu este total lipsită de riscuri. Chiar dacă aveți dreptul să traversați, asigurarea suplimentară nu strică, dar graba, da.  

Asta a înțeles un localnic de 42 de ani din Independenţa, care a văzut moartea cu ochii, pe 19 februarie. Victima a vrut să treacă DN 25 printr-o zonă pe care a crezut-o sigură.
Potrivit polițiștilor, bărbatul nu s-a asigurat deloc, intrând în fugă pe marcajul pietonal.  Drept rezultat, a fost lovit de o maşină condusă de un şofer de 55 de ani, care nu a mai avut timp să frâneze.

Pietonul a suferit răni care au necesitat transportarea sa la spital, pentru îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor, nici șoferul, nici pietonul nu consumaseră alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lovită pe Bulevardul Dunărea

Tot pe 19 februarie, dar câteva ore mai târziu, un accident similar s-a produs și în municipiul Galați. O femeie de 70 de ani a fost accidentată pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dunărea. Femeia a fost lovită de o mașină, condusă de un gălăţean de 47 de ani, care nu i-ar fi acordat prioritate, potrivit poliţiştilor. Pensionara a suferit leziuni serioase şi a rămas internată în spital. Rămâne să se stabilească exact circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au pierdut în prelungiri primul meci al „dublei” cu Ciucul
Articolul următorFilm polonez nominalizat la Oscar și premiat la Cannes, la Galaţi