Hocheiştii gălăţeni au pierdut în prelungiri primul meci al „dublei” cu Ciucul

Hocheiştii de la CSM Galaţi au pierdut în prelungiri primul meci al „dublei” cu SC Miercurea Ciuc, disputat marţi seară pe Patinoarul Artificial „Dunărea”.

Întâlnirea a fost extrem de echilibrată şi a avut nevoie de repriza suplimentară pentru a fi desemnată echipa câştigătoare. Oaspeţii au început mai bine şi au înscris de două ori, prin Biro (min. 1 şi 5), însă gălăţenii au revenit printr-o dublă a lui Kiricenko(min. 8 şi 11). Acelaşi Biro a stabilit scorul primei reprize, 2-3, în minutul 17.

În partea a doua, ciucanii s-au distanţat din nou, după reuşita lui Şulakov (min. 23), dar gazdele au revenit în joc, prin două goluri marcate de Hildebrand (min. 24) şi Zabludovski (min. 26). Krasnoslobodţev i-a adus pe harghiteni în avantaj (min. 30), 2-2 fiind scorul acestei reprize.

Repriza a treia a debutat cu golul de 5-5 înscris de Baskov (min. 41). Valchar a punctat pentru 5-6 (min. 55), dar Kiricenko a egalat cu 15 secunde înainte de final. În repriza suplimentară, ciucanii au marcat repede (min. 2), prin Anisin, reuşind să câştige două din cele trei puncte puse în joc. Scor final: CSM Galaţi – SC Miercurea Ciuc 6-7 (2-3, 2-2, 2-1, 0-1).

În urma acestui rezultat, SC Miercurea Ciuc a urcat din nou pe primul loc al clasamentului Ligii Naţionale, cu 76 de puncte (31 de jocuri), urmată de Corona Braşov – 74 de puncte (29 de jocuri) şi CSM Galaţi – 69 de puncte (26 de jocuri).

Miercuri seară, CSM Galaţi şi SC Miercurea Ciuc se vor întâlni în cea de-a doua partidă a „dublei” de pe Patinoarul „Dunărea”.

Articolul precedentSute de pensionari lăsaţi fără banii de înmormântare la Târgu Bujor
Articolul următorDoi pietoni, accidentați pe trecerea de pietoni în aceeași zi