Primăria municipiului Galați informează că în perioada 6-11 iunie 2023 se vor desfășura Zilele Galațiului. Evenimentele care vor avea loc în această perioadă cuprind numeroase evenimente: spectacole de teatru, expoziții, ateliere pentru copii, competiții sportive, un festival gastronomic și trei seri de concerte pe Faleza Superioară a Dunării care se vor încheia cu un foc de artificii. Artiștii care vor urca pe scenă sunt printre cei mai îndrăgiți: Andra, Liviu Teodorescu, Bere Gratis, Paraziții, Mira, Spike și alții.

Instituite de Consiliul Local, Zilele Municipiului Galați se desfășoară în săptămâna care include ziua de 6 iunie. Existența orașului Galați este atestată documentar în anul 1445, printr-un act semnat de domnitorul Ștefan al II-lea. Devenit important târg și principalul port al Moldovei, Galațiul era administrat de primii reprezentanți ai obștii din 6 iunie 1830, când se înființează Comisiile Orășenești, primul organism administrativ modern cu misiunea unei bune orânduieli a orașului.

Pentru acest eveniment s-au alocat 699.330 lei fără TVA.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentTeatrul Dramatic Fani Tardini din Galați invită publicul la spectacolul ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”
Articolul următorReținut de polițiști după ce și-a agresat soția și a distrus mai multe bunuri din casă