La data de 22.05.2023, în jurul orei 22:00, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Galați, a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că a fost agresată fizic de către soț, acesta distrugând și bunuri din casă, pe fondul consumului de alcool și a unor certuri în familie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 4 poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cei doi soți au mai avut loc evenimente similare, pe numele bărbatului fiind dispusă deja măsura controlului judiciar și interdicția de a se apropia de victimă, fapt pentru care a fost informat Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Galați și unitatea de parchet competentă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și distrugere, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDistracție de Zilele Galațiului
Articolul următorPolițist agresat într-un bar de două femei când încerca să-l aresteze pe fiul uneia dintre ele