Deputatul Bacalbaşa şi-a rupt nasul încercând să fotografieze farul din Sulina

"Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu #rezist. Este un banal accident", a spus deputatul PSD de Galaţi

Deputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa şi-a rupt nasul, după ce s-a împiedicat de o bordură, în timp ce încerca să fotografieze farul din Sulina.

Bacalbaşa a ajuns, luni, în Parlament cu nasul bandajat şi mai multe echimoze pe faţă şi pe frunte. Politicianul a declarat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii la vechiul far de la Sulina. El a mai spus că nasul, chit că s-a rupt, i-a salvat viaţa. „Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu #rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50 la sută şanse să se încheie mortal”, a declarat Bacalbaşa.

Deputatul a precizat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii. „În timp ce făceam poze, deplasându-mă – greşeală, desigur – cu aparatul fotografic la ochi un metru şi jumate, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat deputatul.

Bacalbaşa a povestit că a fost găsit de câţiva militari de la Poliția de Frontieră și dus la Urgenţe. În urma accidentului, deputatul va trebui să-și pună pivot la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi „chiar artistic”.

Articolul precedentDoi șoferi, un basarabean și un ucrainean, prinși la frontieră cu documente false
Articolul următorControale la mai multe societăţi comerciale s-au lăsat cu amenzi