Deputatul Bacalbaşa şi-a rupt nasul încercând să fotografieze farul din Sulina

"Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu #rezist. Este un banal accident", a spus deputatul PSD de Galaţi

Deputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa şi-a rupt nasul, după ce s-a împiedicat de o bordură, în timp ce încerca să fotografieze farul din Sulina.

Bacalbaşa a ajuns, luni, în Parlament cu nasul bandajat şi mai multe echimoze pe faţă şi pe frunte. Politicianul a declarat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii la vechiul far de la Sulina. El a mai spus că nasul, chit că s-a rupt, i-a salvat viaţa. „Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu #rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50 la sută şanse să se încheie mortal”, a declarat Bacalbaşa.

Deputatul a precizat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii. „În timp ce făceam poze, deplasându-mă – greşeală, desigur – cu aparatul fotografic la ochi un metru şi jumate, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat deputatul.

Bacalbaşa a povestit că a fost găsit de câţiva militari de la Poliția de Frontieră și dus la Urgenţe. În urma accidentului, deputatul va trebui să-și pună pivot la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi „chiar artistic”.