Poliţiştii locali gălăţeni au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale, constatând nereguli şi aplicând amenzi, în concordanţă cu prevederile legale. 

Astfel, la o societate comercială cu punct de lucru în Micro 19, poliţiştii locali au constatat că în zonă se desfăşura activitate de alimentaţie publică, operatorul economic ocupând domeniul public cu scaune şi mese, fără a fi respectate condiţiile stabilite de către autorităţile administraţiei publice locale.

Agentul economic în cauză a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în cuantum de 1.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au sancţionat-o contravenţional, cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, pe numita B.C.V., de 46 de ani, din Galaţi. Aceasta, în calitate de administrator al unei societăţi, cu punct de lucru pe strada Traian, nu a luat măsurile necesare pentru a obţine „Acord privind exercitarea activităţii de comercializare în zone publice”, eliberat de Autoritatea Publică Locală.

Totodată, în urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru pe strada Prundului, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în zonă se desfăşurau activităţi de întreţinere şi reparaţii autovehicule, fără a fi respectate condiţiile stabilite de către autorităţile administraţiei publice locale. Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în sumă de 1.000 de lei.

Articolul precedentDeputatul Bacalbaşa şi-a rupt nasul încercând să fotografieze farul din Sulina
Articolul următorHandbalistele de la CSM Galaţi, învinse la Vâlcea cu 12 goluri diferenţă