Handbalistele de la CSM Galaţi, învinse la Vâlcea cu 12 goluri diferenţă

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor la o diferenţă de scor concludentă: 27-15 (13-9)

Handbalistele de la CSM Galaţi au fost învinse, în etapa a VI-a a Ligii Naţionale, la Râmnicu Vâlcea, de echipa locală SCM, liderul campionatului, cu 12 goluri diferenţă.

Partida din Sala „Traian”, disputată marţi după-amiază, s-a încheiat cu victoria gazdelor la o diferenţă de scor concludentă: 27-15 (13-9). Jocul a avut loc în devans, din cauza programului încărcat al formaţiei vâlcene, care participă în această perioadă şi în Cupa EHF.

În faţa unei echipe în formă maximă, învingătoare recent şi în disputa cu multinaţionala CSM Bucureşti, gălăţencele n-au avut prea mari şanse. Încercarea de a limita proporţiile scorului le-a reuşit relativ bine în prima parte a întâlnirii (9-10, în min. 27), dar oboseala şi „banca scurtă” şi-au spus cuvântul după pauză.

Pentru echipa pregătită de Valeriu Costea au înscris: Alla Sheiko 5, Mădălina Conache 2, Cristina Andriţa 2, Cristina Marcu 2, Lăcrămioara Cîlici, Denisa Şelever, Daciana Balaban şi Cristina Clisu.

În urma acestui rezultat, CSM Galaţi rămâne pe locul 11 în clasament, cu 4 puncte, golaveraj 122-149. În etapa a VII-a, gălăţencele vor întâlni, pe 28 octombrie, pe teren propriu, formaţia CSM Roman, ocupanta ultimul loc al clasamentului.

Articolul precedentControale la mai multe societăţi comerciale s-au lăsat cu amenzi
Articolul următorJumătate din municipiul Galaţi rămâne, joi, fără apă rece, timp de 16 ore