Duminică, 7 mai 2023, în jurul orei 17:30, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Berești a oprit în trafic, pe raza satului Pleșa, din județul Galați, un autoturism care era condus de o tânără, cu vârsta de 23 ani, din satul Lupești, comuna Mălușteni, județul Vaslui. 

La controlul efectuat de polițiști aceștia au stabilit că tânăra s-a urcat la volan fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul fusese încredințat pentru condus de către concubinul persoanei depistate, un bărbat cu vârsta de 33 de ani, din satul Gara Banca, județul Vaslui, aflat pe bancheta față dreapta, chiar dacă cunoștea faptul că aceasta nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane ce nu deține permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVideo: Accident în comuna Matca. Biciclist lovit de un autoturism când se angajase în traversarea străzii pe bicicletă, pe marcajul pietonal
Articolul următorGălățeni depistat la volan sub influența alcoolului