Cupa Arcada continuă astăzi şi mâine la Galaţi. Echipa gazdă a câştigat ieri confruntarea cu recent promovata SCM Gloria Buzău.

Întrecerea continuă astăzi, de la ora 17,00, cu jocul Gloria – Hebar, prezentarea oficială a lotului echipei gălățene și derbiul competiției, partida dintre actuala campioană, Arcada şi SCM U Craiova, campioana de acum doi ani.
Intrarea este liberă, organizatorii așteptându-se la un număr mare de spectatori la Sala ”Dunărea”.

În primul meci al turneului desfășurat la Galați, bulgarii de la Hebar Pazargic s-au impus în disputa cu fosta campioană, SCM U Craiova, scor 3-2 (25-23, 25-18, 25-27, 23-25, 15-9).

Ieri, CSM Arcada a câștigat, 25-20, 25-10, 25-15, în fața nou-promovatei echipe în prima divizie, SCM Gloria Buzău. Meciul a fost jucat de o parte dintre jucătorii care vor juca pentru campioana României în noul sezon.

Arcada a abordat meciul de ieri cu Bissette, Klapwijk, Hernan, Talpă, bulgarul Georgiev, Terzici, Lefterache, Cabrera și Carrasco. Astăzi, ăn lotul gălățenilor vor evolua și cei patru ”tricolori” participanţi la turneul final al Campionatului European din Franța, Ciprian Matei, Liviu Cristudor, Marian Bala și Mihai Gheorghiță. Va lipsi, din motive personale, estonianul Kristo Kollo.

Mâine, de la ora 9,00, se va juca partida dintre Gloria Buzău și SCM U Craiova, iar de la ora 11,00 meciul dintre CSM Arcada și Hebar. Apoi va avea loc festivitatea de premiere.
Competiția este arbitrată de Lucian Năstase, Nicolae Marin, Florin Dimache și George Grădinaru.

Articolul precedentFotbaliştii de la Oţelul Galaţi au câştigat la Bacău cu 2-0
Articolul următorUn cal a fost salvat dintr-un canal colector în apropierea Galaţiului