Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au câştigat la Bacău cu 2-0

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au câştigat vineri la Bacău, impunându-se cu scorul de 2-0 (2-0) în faţa echipei locale CSM.

Meciul, contând pentru etapa a V-a din Liga a III-a, a confirmat forma bună a grupării gălăţene în acest debut de sezon. La Bacău, SC Oţelul a obținut a patra victorie din cele cinci meciuri disputate în actuala ediţie a campionatului.

Cele două goluri ale gălăţenilor au fost înscrise de Marius Matei, în prima repriză, în minutele 10 şi 19, al doilea fiind reuşit din lovitură de la 11 metri. La începutul reprizei a doua (min. 55), în urma unui fault în suprafaţa de pedeapsă, portarul gălăţean Preda a fost eliminat, iar echipa a fost sancţionată cu un penalty. Între buturile Oţelului a intrat Gabriel Ursu, în vârstă de numai 17 ani, care a apărat lovitura de la 11 metri!

În clasamentul Seriei I, Oțelul a acumulat 12 puncte în cinci jocuri, golaveraj 8-4. În etapa a VI-a, SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Șomuz Fălticeni, pe 28 septembrie.

Celelalte două echipe gălățene din Liga a III-a vor juca meciurile din etapa a V-a sâmbătă, de la ora 17.00. ACS Universitatea „Dunărea de Jos” va întâlni, pe Stadionul „Portu Roșu”, echipa FC Botoșani 2, iar Sporting Liești va juca, în deplasare, cu Bucovina Rădăuți.

Articolul precedentTârgul de toamnă, deschis până duminică în Piaţa Centrală
Articolul următorCupa Arcada continuă astăzi şi mâine la Galaţi