Smiley va cânta la Galaţi pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor, în primul concert dintr-un turneu naţional intitulat „Confesiune”.

Cu această ocazie, el lansează o provocare fanilor săi, care sunt invitaţi să facă o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, să se filmeze şi să încarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune şi tag la pagina oficială de Facebook a artistului, până pe 20 octombrie.
Primii 10 concurenţi care vor strânge cele mai multe like-uri la postările cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena şi vor cânta împreună cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului Naţional Confesiune. În plus, fanii selectaţi la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colecţia Smiley. Participanţii la concurs trebuie să aibă minim 16 ani împliniţi.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi găsite pe canalul de YouTube al artistului (https://www.youtube.com/playlist?list=PLIT3Y5q8ZI9_MqxtsWlz4yNfAiccnROir).

Articolul precedentO fisură în centrul Galaţiului impune oprirea apei pentru o expertiză tehnică
Articolul următorAu provocat accidente cu victime şi au fugit de la locul faptei