Doi şoferi au fost identificaţi de poliţişti după ce au produs accidente rutiere soldate cu victime şi au fugit de la locul acestora. 

Pe 8 octombrie a.c., ora 10,05, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre producerea unui accident rutier în localitate, soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea intersecției cu strada Dimitrie Hârlescu, a acroșat cu oglinda exterioară un minor în vârstă de 13 ani, din localitate. Copilul mergea cu bicicleta pe același sens de deplasare.

Victima a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată.
Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. A fost identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat de 66 ani, din municipiul București.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Aceeaşi zi, altă abatere similară

Tot pe 8 octombrie a.c., la ora 19,00, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, că, pe strada Drumul de Centură din localitate, a avut loc un accident rutier. Nu mai puţin de trei autoturisme au fost implicate.
Polițiștii au constatat că un autoturism, care se deplasa pe strada mai sus menționată, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de cel din fața sa. Acesta oprise pentru a efectua virajul la stânga, pe strada Prelungirea Brăilei, şi a fost lovit în spate.
În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, lovind o autoutilitară care circula regulamentar.

Trei victime dintr-o lovitură

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto din cea de-a doua mașină, o femeie de 37 ani, din județul Bacău, precum și a doi pasageri din aceasta, un bărbat de 61 ani și o femeie de 63 ani, ambii din municipiul Galați.
Persoana aflată la volanul autoturismului care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, la scurt timp, polițiștii stabilind că este vorba despre o tânără de 27 ani, din municipiul Galați.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentCum poţi să cânţi în concert cu Smiley la Galaţi
Articolul următorGalaţiul face documentaţii pentru construirea unui aeroport internaţional