CSM Phoenix CSU, victorie dificilă în primul meci din play-off

Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galaţi a obţinut, joi seara, o victorie dificilă în primul meci din play-off, turneul pentru locurile 9-16.

Gălăţenii au întâlnit, pe teren propriu, echipa CSM Focşani, în faţa căreia s-au impus cu scorul de 77-72 (26-15, 18-20, 19-24, 14-13). Disputa a fost mai echilibrată decât era de aşteptat, gălăţenii având emoţii pentru succes până aproape de final. Pentru echipa pregătită de Dragan Radovici au punctat: Dorris 15, Dukity 14, Dzeletovici 13, Djordjevici 11, Perovici 11, Miller 5, Corpodean 4 și Stan 4.

Partidele din acest tur de play-off se dispută cu meciuri tur-retur. Cel de-al doilea joc cu Focşaniul din sferturile de finală va avea loc pe 2 mai, în deplasare.

Formația gălățeană a încheiat Grupa Galbenă din Liga Naţională pe locul 4, echivalentul locului 10 la nivel naţional. Dacă va trece de vrânceni, CSM Phoenix CSU se va califica în semifinalele turneului 9-16, unde ar putea reîntâlni echipa CSM Mediaş. În finala turneului, gălăţenii s-ar putea întâlni cu formaţia CSO Voluntari, câştigătoarea Grupei Galbene.

Articolul precedentInfracțiuni rutiere depistate de polițiștii de frontieră din Folteşti
Articolul următorCSM Arcada Galați, la două victorii de titlul de campioană