CSM Galați, a patra victorie din acest sezon împotriva steliştilor

CSM Galați a obţinut, duminică seara, a patra victorie din acest sezon împotriva steliştilor, într-un meci din Liga Naţională de hochei, disputat la Târgu Secuiesc.

După ce a câştigat sâmbătă cu 7-4, CSM s-a impus a doua zi cu un categoric 9-1 (3-0, 1-0, 5-1). Golurile învingătorilor în al doilea meci au fost înscrise de: Zagidulin 2, Fefelov, Hildebrand, Zabludovski, Kiricenko, Butochnov, Mărcuş şi Neznamov.

Înainte de începerea campionatului, specialiştii pronosticau că gălăţenii şi steliştii se vor lupta pentru cel de-al patrulea loc în play-off. Pe gheaţă, însă, superioritatea gălăţenilor este mai mult decât evidentă, astfel că semifinalele sunt practic asigurate pentru echipa lui Vadim Şakraiciuk. În cele patru dispute dintre cele două echipe, CSM a câştigat cu 8-1, 9-3, 7-4 şi 9-1. De altfel, gălăţenii au câştigat şi cele două meciuri jucate cu ACSH Gheorgheni, la care se adaugă un egal la Braşov, astfel că ar putea emite pretenţii chiar la locul al doilea.

În clasament, CSM Galați ocupă în continuare locul 3, cu 31 de puncte, din 11 meciuri. Pe primele poziţii se află SC Miercurea Ciuc – 52 de puncte (20 de jocuri) și Corona Brașov – 47 de puncte (18 jocuri). În spatele gălăţenilor, CSM Gheorgheni are 20 puncte (15 jocuri), iar Steaua – 18 puncte (19 jocuri).

Până la „Cupa României”, competiţie care se va disputa în perioada 19-23 decembrie, gălăţenii vor mai susţine o „dublă” cu Corona Braşov, pe 15 şi 16 decembrie

Articolul precedentA furat telefonul unei prietene şi l-a amanetat pentru 50 de lei
Articolul următor12 CAR-uri şi IFN-uri gălăţene, amendate de Protecţia Consumatorilor