CSM „Dunărea”, pe primul loc la finalul sezonului regulat. Mâine, de la 18,30, se joacă al doilea meci al semifinalei Campionatului Naţional, cu ACSH Gheorgheni. 

Clasarea pe primul loc la finalul sezonului regulat reuşită de hocheiştii de la CSM „Dunărea” Galaţi reprezintă o performanţă şi o mare surpriză, ţinând cont de contextul în care s-a format lotul. Din cauza problemelor administrative generate de trecerea la noul club al Primăriei, reunirea echipei şi primul antrenament au fost abia la jumătatea lunii septembrie. Celelalte formaţii începuseră de două săptămâni campionatul şi cele mai multe aveau circa două luni de antrenamente.

Victoria de vineri, de la Miercurea Ciuc, i-a asigurat echipei CSM ”Dunărea” Galați primul loc în sezonul regulat. În această seară, de la 18,30, debutează în semifinalele Campionatului Național, jucând cu ocupanta locului 4, ACSH Gheorgheni, pe teren propriu.

Mâine, tot la Galați, de la ora 18,30, va avea loc al doilea meci, iar intrarea publicului va fi liberă.

Semifinala se joacă pe sistemul ”trei din maximum cinci partide”, primele două la Galați, următoarele două la Gheorgheni. Dacă va fi nevoie şi de al cincilea meci, acesta va avea loc la Galați.

Primul meci din play-off, cel din semifinala Corona Braşov – SC Miercurea Ciuc, a avut loc  sâmbătă, fiind câştigat de Corona pe teren propriu cu 4-3.

Articolul precedentCarte de identitate falsă descoperită la frontieră într-un autocar
Articolul următorMâine, Transurb începe să elibereze noile abonamente cu gratuități